Oliwki czarne drylowane – OLE! nadają potrawom smakowitego charakteru

Wyjątkowy smak oliwek czarnych, choć nieco delikatniejszy niż zielonej odmiany, w znakomity sposób dopełni każdy przepis. Same w sobie są niezwykle apetyczne, a w połączeniu z innymi składnikami stworzą niebanalne dania. Podkreślą wyglądem i aromatem imprezowe koreczki, dania rybne oraz sałatki warzywne. Doskonale sprawdzą się również w przypadku zapiekanek, lunchowych przekąsek czy jako uzupełnienie past.

Możliwości, w których wykorzystasz oliwki czarne drylowane jest nieskończenie wiele. Od Ciebie zależy, którą z Twoich potraw chcesz wyróżnić i któremu daniu chcesz nadać klimatu prosto znad Morza Śródziemnego. Wypróbuj PROSTE przepisy OLE!: Cukinie z kaszą jaglaną i oliwkami OLE! lub Sałatka z serem, gruszką i orzechami OLE!

Wszystkie smakowite przepisy, które z łatwością wykorzystasz w swojej kuchni znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! wole-ole.pl

Źródło: Newseria.pl

Oliwki czarne drylowane – OLE! nadają potrawom smakowitego charakteru
Źródło: Newseria.pl